НАШАТА МИСИЯ | Brand Mission

НАШАТА ЗЕЛЕНА МИСИЯ - ПРИРОДО-СЪОБРАЗНОСТ

Като теб, Nature Box се интересува от околната среда. Нашата амбиция е да използваме рециклирани материали в производството на нашите продукти. Бутилките на Nature Box шампоани, душ-гелове, балсами и лосиони за тяло съдържат 25% рециклирана пластмаса.

Има и още, що се отнася до социална отговорност!


Nature Box си сътрудничи с организации за глобално развитие и подкрепя малките локални фермери в устойчивото култивиране на суровини. Към настоящия момент Nature Box се ангажира в две партньорства - благодарим ти, че ги подкрепяш заедно с нас.

 

ИСТОРИЯТА НА ГУАР

Гуар е бобово растение, което се използва в продуктите за коса и кожа поради грижовните си свойства. Използва се в продуктите на Nature Box и от 2017 подкрепяме фермерите, отглеждащи гуар в пустинния регион Биканур в индийската област Раджастан. Те се обучават как устойчиво да култивират гуар и получават социална подкрепа, като създават техни собствени кухненски градини, в които отглеждат необходимите им за прехрана растения.

Виж повече, за да откриеш първите резултати!

ИСТОРИЯТА НА ПАЛМОВОТО МАСЛО

Nature Box обединява сили с организацията Солидаридад за устойчиво производство на палмово масло. Солидаридад е организация за интернационално развитие, подкрепяща малки фермери в устойчивото култивиране на палмово масло в няколко региона по света. Открийте един от проектите в Нигерия –  малки производители биват обучавани и подкрепяни в устойчиво производство на палмово масло. Това позволява на фермерите да увеличат своята производителност и да намалят негативното влияние върху околната среда. В допълнение, земеделските производители получават локални сертификати за своята реколта, които гарантират качеството на тяхната реколта. Кликни и се отправи на пътешествие из Африка!